Chomutov – Tragédie na technoparty, zapálený byt, těžká nehoda, zastřelený muž a přepadená banka. Server e-chomutovsko.cz sestavil přehled pěti nejsledovanějších událostí roku 2017 podle počtu přečtení na našich webových stránkách.

V letošním roce jsme na našich chomutovských stránkách přivítali zatím 1,2 milionu návštěvníků, kteří si prohlédli dva miliony stránek. Spustili jsme také dva nové sesterské weby: e-karlovarsko.cz a tisnovalinka.cz.

Pět nejčtenějších článků v roce 2017 na serveru e-chomutovsko.cz

Na obří technoparty Czarotek u Vysoké Pece našli v sobotu v poledne mrtvého člověka

Několikadenní technopárty Czarotek 2017 na kraji uhelného lomu ČSA u Vysoké Pece poblíž Jirkova bude poznamenána tragédií. Policisté se tam od konce dubna zabývali úmrtím jednoho z účastníků. Psali jsme zde.

TRAGÉDIE: V Jirkově vyhořel byt v paneláku, dva lidé jsou mrtví

Dva mrtví lidé a několik zraněných, k tomu několik desítek evakuovaných. Takové jsou následky požáru v panelovém domě v Jirkově v ulici Na Borku z letošního února. Policisté zakrátko chytili pachatele, který byt zapálil úmyslně. Soud jej poslal za mříže. Aktuálně jsme informovali zde.

V Kadani byla přepadena banka. Policie hledá tohoto muže v kšiltovce

V Kadani byla v pondělí 12. června před polednem přepadena Komerční banka. Policie intenzivně hledá pachatele, zveřejnila jeho fotografie z bezpečnostní kamery. Muž dosud uniká. Pravděpodobně má na svědomí i přepadení banky v Podbořanech. Více info zde.

OBRAZEM: Čelní střet u Prunéřova! Pro zraněné mířily dva vrtulníky a tři sanity

K těžké dopravní nehodě došlo poslední srpnový den na silnici I/13 u prunéřovské elektrárny. Čelně se tam srazila dvě osobní auta. Fotogalerii jsme zveřejnili zde.

Noční střelba v Chomutově! Incident nepřežil jeden muž (+37)

Krajští kriminalisté se v květnu začali zabývat případem střelby, ke kterému došlo v nočních hodinách v ulici Jirkovská v Chomutově. Jeden muž zemřel. Informace jsme přinesli v tomto článku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru