Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Pokusem znásilnění, k němuž mělo dojít v neděli ráno okolo půl šesté v ulici Písečná, se intenzivně zabývají chomutovští policisté.

„Na tísňové lince jsme přijali telefonické oznámení od spolupracovnice napadené ženy, která po události přiběhla do místa, kde pracuje. Tam se kolegyni svěřila, že byla přepadena a přitom utrpěla zranění," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Ženu středního věku měl neznámý muž napadnout při cestě do práce, když šla v ulici Písečná po chodníku spojujícím Kamennou a supermarket Tesco. Najednou k ní zezadu přistoupil útočník jdoucí nějakou chvíli za ní po stejném chodníku, napadl ji a přitom se násilím pokoušel o intimnosti a chtěl ženu zatáhnout do křoví. Té se však podařilo vysmeknout a utéct. Agresor měl podle ženy odejít směrem k ulici Kamenná.

Policisté přijaté oznámení začali okamžitě prověřovat, zjišťovat všechny potřebné informace a pátrat po pachateli. V souvislosti s událostí pak v neděli v ranních hodinách zadrželi jednoho muže, který je v současné chvíli umístěn v cele předběžného zadržení. Policisté nyní ve věci provádí další úkony trestního řízení a shromažďují a vyhodnocují další poznatky.

„Tímto se obracíme na případné svědky popsané události, kteří by mohli policistům poskytnout jakékoli informace k samotnému incidentu anebo k pachateli, aby kontaktovali policii na lince 158, nebo osobně na kterémkoli oddělení policie," žádá veřejnost o spolupráci mluvčí policie.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru