AKTUÁLNĚ: V Kadani byla přepadena banka. Policie hledá tohoto muže v kšiltovce
Zdroj: Policie ČR
Chomutov

Kadaň – V Kadani byla v pondělí 12. června před polednem přepadena Komerční banka. Policie intenzivně hledá pachatele, zveřejnila jeho fotografie z bezpečnostní kamery.

Kadaňská pobočka Komeční banky byla přepadena kolem 11.30 hodin. Pachatel, který se nijak zvlášť nemaskoval, přišel k přepážce a pracovnici podal lísteček s požadavkem. Hrozil, že když mu nedá peníze, použije střelnou zbraň. Pracovnice mu proto hotovost vydala. Podle serveru tn.cz se mělo jednat o půl milionu korun. 

Lupiče policisté hledají v ulicích města a okolí. V důsledku toho se měly na silnicích objevit mimořádné policejní hlídky, které staví automobily, a dokonce i zátarasy.

Policie zveřejnila fotky z videozáznamu z kamery v bance. Hledá muže s brýlemi, který měl na hlavě bílou kšiltovku a byl oblečen do zelené mikiny. „Veškeré informace k hledanému lze sdělit na linku 158,“ doplnila Pivková.

1205pachatel

1205pachatel2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru