TRAGÉDIE: Na obří technoparty Czarotek u Vysoké Pece našli v sobotu v poledne mrtvého člověka
Policisté v areálu Czaroteku u Vysoké Pece. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Vysoká Pec - Několikadenní technopárty Czarotek 2017 na kraji uhelného lomu ČSA u Vysoké Pece poblíž Jirkova bude poznamenána tragédií. Od sobotního poledne se tam policisté zabývají úmrtím člověka.

Muže bez známek života našli svědci v areálu technopárty Czarotek 2017, na kterou se sjelo možná několik tisíc lidí z více zemí. "Stal se tady průšvih, udusil se prý zvratkama," říká před jednou z hudebních soustav mladý muž a odkazuje pohledem na místo s modrou plachtou. Krajská policejní mluvčí Alena Bartošová po druhé hodině odpolední naší redakci zprávu potvrzuje. "Zatím nic nenasvědčuje cizímu zavinění," uvedla. Příčinu smrti nyní policisté nekomentují. Má ji objasnit nařízená pitva.

2904czaro

Místo vyšetřování. Foto: Oldřich Hájek

Místo tragédie je obehnané policejní páskou, v areálu je několik policejních vozů a kriminalisté. Policisté v uniformách během vyšetřování zapáskovaný prostor střeží.

Czarotek se na stejném místě konal už loni. Probíhá od pátku do neděle. Obří dunění budí lidi ze dvou okresů. Stěžují si na něj lidé i v Litvínově a Mostě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru