Ilustrační foto
Chomutov

Údlice – V policejní cele skončil 36letý Chomutovan, který přesně před týdnem v nočních hodinách řídil značně posilněný alkoholem. Hlídka jedoucí směrem od Údlic do části Přečaply si všimla vozidla, které po silnici kličkovalo ze strany na stranu.

Policisté se proto rozhodli vozidlo zastavit a zkontrolovat. Jejich podezření, že řidič je pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové látky, se vzápětí potvrdilo. „Muž, z něhož byl cítit alkohol, absolvoval dvě dechové zkoušky, které ukázaly hodnoty 2,8 promile alkoholu," podotkla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Nejen kvůli svému stavu však dotyčný za volantem neměl vůbec co dělat. Lustrací bylo totiž zjištěno, že má uložen zákaz řízení motorových vozidel platný až do září příštího roku. Cesta tohoto řidiče tedy skončila předčasně jeho zadržením a umístěním do cely. Po vystřízlivění mu za jeho prohřešek policisté sdělili podezření ze spáchání trestných činů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru