Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň – Ve středu krátce před devátou hodinou ráno došlo k dopravní nehodě v Kadani v ulici Na Průtahu. Řidič osobního vozu srazil na přechodu pro chodce ženu. 

„K dopravní nehodě došlo na přechodu pro chodce, který se nachází nedaleko Kauflandu a čerpací stanice. Seniorka utrpěla zatím nespecifikovaná zranění, nicméně k jejímu transportu do nemocnice byl povolán vrtulník," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská a dodala, že řidič osobního vozu podstoupil dechovou zkoušku s negativním výsledkem.

„Pacientku jsme s podezřením na vážné zranění letecky transportovali do traumacentra v Ústí nad Labem," potvrdil mluvčí záchranářů Prokop Voleník.

Na místě jsou policisté, kteří regulují provoz, místo je s opatrností průjezdné.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru