Foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - Ve čtvrt na dvanáct dopoledne jsme přijali oznámení o požáru panelového domu v chomutovské ulici 17. listopadu.

"Požár měl podle prvotních informací vzniknout uvnitř bytu v sedmém patře, a to v důsledku technické závady na powerbance, která byla připojena do zásuvky a mělo dojít k jejímu výbuchu a následně zahoření. Obyvatelky přítomné v bytě požár ihned ohlásily a utekly ven. Byla nařízena evakuace domu, předběžně dům opustilo nejméně 21 osob, k jejichž zranění nedošlo. Dva z evakuovaných (kojence a osobu na invalidním vozíku) policisté z domu vynesli," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

 

Před půl jednou byl požár hasiči uhašen a někteří obyvatelé se již mohli vrátit do svých bytů. Pro obyvatele 4 bytů bude z důvodu jejich vytopení vodou při hašení nutné obstarat náhradní ubytování. 

Na místo byla vyslána výjezdová skupina chomutovských kriminalistů a technik, včetně psa na vyhledávání akcelerantů hoření.

Na silnici, která spojuje sídliště Březenecká a Kamenná, byl dočasně omezen provoz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru