V Kadani hořela popelnice. Řádí ve městě další podpalovač kontejnerů?
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - V noci kolem půl jedenácté byl kadaňské městské policii nahlášen požár popelnice v ulici Na Průtahu poblíž restaurace Astra.

Po příjezdu strážníků již byla na místě jednotka hasičů z Kadaně. Šlo o nádobu na komunální odpad o objemu 110 litrů. Strážníci na místě pořídili fotodokumentaci. Případ si převzala Policie ČR.

V Kadani nejde zdaleka o první podobný případ. Ve městě už v loňském roce řádila žhářka, která tam bezdůvodně zapalovala plastové kontejnery. Poprvé jsme vás a o jejím činu informovali v březnu loňského roku, kdy tato žena během jedné noci zapálila celkem třináct kontejnerů na odpad (psali jsme zde). Znovu potom udeřila v červenci loňského roku, kdy bezdůvodně zapálila ve městě další čtyři kontejnery (více zde).

Poslední případ je ze září loňského roku, kdy žena zapálila odpad uvnitř plastového kontejneru na papír. Tím došlo k zahoření a zničení tohoto kontejneru a dále k poškození sousedního kontejneru a přístřešku na popelnice (psali jsme zde).

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru