V Kadani řádila žhářka. Během noci zapálila 13 kontejnerů! Škoda je značná
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Zcela nepochopitelným způsobem se chovala 41letá žena v Kadani. Během jediné noci zapálila 13 kontejnerů na odpad různě po městě. Případ má na stole policie.

Žhářka řádila v Kadani 3. března v noci. O události teď informovali kadaňští strážníci. Žena začala popelnice zapalovat po půlnoci. Kolem půl druhé si hlídka městské policie všimla požáru v prostoru kontejnerového stání v ulici Kpt. Jaroše. Na místo byli přivoláni hasiči a případ oznámen státním policistům.

Další požár byl založen po čtvrté hodině ranní v Sukově ulici a zhruba o půl hodiny později v Koželužské ulici.

Žháře, respektive žhářku, se podařilo dopadnout záhy díky kamerovému systému. Podle policie má zapálené kontejnery na svědomí 41letá žena.

Celkem bylo při požárech zničeno třináct nádob a poškozeny tři přístřešky. Předběžná škoda (bez majetku společnosti EKO-KOM) byla vyčíslena na zhruba 156 000 korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru