Už zase! Známá žhářka z Kadaně podpálila další kontejnery. Škoda je 22 tisíc
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Dvaačtyřicetiletou žhářku z Kadaně dopadli v uplynulých dnech kadaňští policisté. Žena měla v polovině července na několika místech v Kadani zapálit čtyři kontejnery na různý odpad a poté utéct. Žhářství se měla tato žena dopustit opakovaně.

Policisté však ženu následně zadrželi a umístili do cely. "Dotyčné bylo téhož dne sděleno obvinění ze spáchání trestného činu poškození cizí věci a vyšetřovatel vyhotovil podnět k podání návrhu na vzetí obviněné do vazby. Soudce pak rozhodl o jejím propuštění na svobodu za současného uložení dohledu probačního úředníka. Další vyšetřování tak probíhá na svobodě. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na 22 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Nebylo to poprvé, co se žena měla dopustit žhářství (psali jsme zde: V Kadani řádila žhářka. Během noci zapálila 13 kontejnerů! Škoda je značná). Již v minulosti byla za zapalování kontejnerů odsouzena.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru