Chomutov - V sobotu 30. dubna začíná sezónní provoz na železniční trati číslo 137 mezi Chomutovem a Vejprty a od neděle 1. května bude obnoveno přeshraniční spojení vlaky mezi Vejprty a stanicí Cranzahl.

K této příležitosti spolek Vejprtská dráha uspořádá v neděli akci na pravidelném vlaku, který bude zároveň prvním přímým spojem v roce 2016 z Chomutova do Cranzahlu. První jízda bude komentovaná, a můžete při ní využít tarifu Českých drah nebo výhodný tarif Dopravy Ústeckého kraje. Ve stanici Cranzahl proběhne setkání vozidel tří generací. Jízdní řád naleznete zde.

Tentýž den se koná 13. setkání evropské setkání českých a německých turistů na Velkém Špičáku u Kovářské. Proč obě akce nespojit?

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru