Kadaň - Čeká nás neobyčejný večer. Kladenská kapela Zrní zahraje v pátek 16. října od 20 hodin v kadaňském Orfeu.

Kapela Zrní. Promo foto k albu Voní 2009. Foto: Šimon Vejvančický

"Něžný artbrut. Dřevo, město, svaly, buchary. Jsme Zrní, kladenská kapela. Na hudbě nás baví si hrát, hudebně si povídat, komunikovat, jako prstama do vzduchu, jako lidi na ulici," píše o sobě kapela Zrní. A dodává: Inspiruje nás cokoli: zvuky, zvířata, komiks, počítač, Poldovka. Vycházíme ze současné rychlé, elektronické doby, která přináší zvuky strojů, aut, měst, nové lidské pocity a situace, nové technické možnosti. A taky z lidové hudby, která jde z naší krajiny a ze zkušeností našich předků.

Muzikanti zpívají česky, na koncertech hodně pracují s energií. "Snažíme se být spontánní. Jednoduchost a přímočarost. Je nás pět. Každej z nás má v tom strojku svojí roli, každej přináší svůj podíl a svojí typickou atmosféru," takovými slovy se popisují členové kapely samotní.

Zrní spolu hraje čtrnáct let, od roku 2001 pořád v tomtéž složení. Zpěv, housle, kytary, basa, bicí, flétna, popřípadě hrnečky, lžíce, kameny, samply.


Vstupné: 160 Kč v předprodeji / 200 Kč na místě

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru