Kadaň - DNES, úterý 11. srpna od 22.00 v zahradách Františkánského kláštera. Už po čtvrté Vás zveme do zahrad Františkánského kláštera na promítání! Tentokrát se spolu s nádhernou Ingrid Bergman a neuvěřitelně charismatickým Humphreym Bogartem vydáme do Maroka (nebojte, teplotní rozdíl téměř nepoznáte), abychom s nimi prožili kultovní příběh lásky na pozadí 2. sv. války.

 

Věděli jste, že i taková herecká ikona jakou byl Humphrey Bogart, se musela potýkat s takovými drobnostmi (doslova), jako byl třeba jeho malý vzrůst? Humphrey byl ve skutečnosti menší než Ingrid Bergman, ale ve filmu použili všechny možné triky, aby Vás přesvědčili, že Humphrey je velký muž nejen svým charakterem a svými city vůči milované ženě, ale i svou postavou – nicméně nebylo to tak. Při mnohých scénách s Ingrid musel stát na nějaké krabici, nebo sedět na polštářích, aby vypadal vyšší. Ach, to kouzlo kinematografie! Přijďte se i Vy nechat unést dnes večer. Více o filmu zde: http://www.csfd.cz/film/1912-casablanca/

Vstupné: 50 Kč

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru