Festival Votvírák 2015. Největší česká multižánrová hudební akce, zaměřená převážně na rock, pop a hip hop v provedení českých a slovenských interpretů a hudebních seskupení. Po svém loňském návštěvnickém úspěchu (90 000 lidí – vyprodáno) se i v tomto roce drží dramaturgie festivalu oblíbených a osvědčených tuzemských a slovenských hudebních špiček. E-chomutovsko pro vás ve spolupráci s pořadateli připravilo deset lístků.

arakain 76

Hvězdná jména

„Již tradičně se na festivalu můžete těšit na velká hudební jména. Namátkou mohu jmenovat Horkýže Slíže, Peter Nagy, Divokej Bill, Mandrage, Mňága a Žďorp, JAR, No Name, Mig 21, Ine Kafe, Vypsaná Fixa, Katapult, Škwor, Citron, Wohnout, Ewa Farna, Jaroslav Uhlíř, Eddie Stoilow, Xindl X, UDG, Sto Zvířat či Fast Food," uvádí dramaturg festivalu Martina Jablanovská s tím, že mezi vrcholy bude bezpochyby patřit společné vystoupení legendární kapely Arakain a Lucie Bílé.

„Vzhledem k obrovskému zájmu o Arakain s Lucií Bílou ze strany fanoušků i pořadatelů, kdy jsme byli prakticky bombardováni, jak dotazy všech, kteří se na vyprodané koncerty už neměli šanci dostat, tak i pořadateli, kteří měli zájem představit toto jedinečné spojení na svých akcích, rozhodli jsme se pro další společná vystoupení. Tentokrát to bude v rámci letních festivalů, " vysvětluje manažer Arakainu Petr Kubáň.

HIP HOP STAGE

Zajímavá jména se rýsují také na hiphopové scéně. Posuďte sami, vystoupí například Separ, EGO, MARPO & TROUBLEGANG, Sodoma Gomora, YZO Empire, Pil C, Regie, Moja Rec – SUPA&DELIK, LA4 & DJ WICH, TNKDLBL SHOWCASE (Rest, Paulie Garand, Idea, Boy Wonder, MC Gey + DJ Fatte), HAHA CREW, SMACK, BIGG BOSS SHOWCASE (Vladimir 518, Orion, DJ Mike T., James Cole, Refew).

Vstupenky na Votvírák

Letošní festival proběhne od 12. do 14. června 2015 tradičně na letišti Boží Dar ve středočeských Milovicích. Vstupenky pořídíte dle doby zakoupení za několik různých cen. V předprodeji při nákupu do 31. března je jejich cena 235 korun, při nákupu do 31. května 280 korun, do 13. června 320 korun, na pokladně festivalu na místě 399 korun. K dispozici jsou v omezené sérii také VIP lístky za 900 korun.

Vstupenky zakoupíte prostřednictvím festivalového webu www.votvirak.cz, u NoLimits a také v předprodejní síti společnosti Ticketstream. V síti Ticketstream můžete pořídit lístky i u cestovních kanceláří ČEDOK a FIRO-tour a v knihkupectví KANZELSBERGER.

Parkovací kartu (200 korun v předprodeji / 250 na místě - platí pro jedno auto na celou dobu festivalu) koupíte ve formě e-ticketu přímo na festivalovém webu (v sekci vstupenky) a také u společnosti Ticketstream.

Více informací o předprodeji a jednotlivých prodejních místech najdete www.votvirak.cz.

Soutěž o 5x2 lístky

Jak bylo v úvodu článku uvedeno, e-chomutovsko připravilo pro pět z vás po dvou lístcích. Pro jejich získání musíte udělat následující: Správně odpovědět na jednoduchou otázku, odpověď poslat na redakční poštu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (do mailu nezapomeňte uvést své telefonní číslo, abychom vás mohli v případě výhry kontaktovat) a čekat, zda se na vás usměje štěstí. Uzávěrka soutěže bude už za tři dny, ve středu 10. června v 12.00 hodin přesně. (Upozornění: Odpovědi bez telefonního kontaktu nebudou do soutěže zařazeny, v případě, že se nebudeme moci dovolat, losujeme dalšího výherce.)

Soutěžní otázka: Děti do ???? cm výšky mají v doprovodu dospělé osoby vstup na festival zdarma. Napište nám, o jakou „míru" se jedná.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru