Chomutov - Další ze série závodů Triola Cup (oficiální stránky ZDE), v pořadí druhý, bude odstartován v sobotu 25. dubna od 8.00 hodin na trati Chomutov – Blatno O pohár města Chomutova. Diváky čeká opět vzrušení z rychlých aut, burácení motorů, kvílení pneumatik, pohled na krásné ženy a poznají řidičské umění jezdců na slovo vzatých na trati dlouhé 2,9 km, se 163 metrovým převýšením.

První závod série se jel v Litvínově. Foto: Jan Vraný

První závod série se jel v Litvínově. Foto: Jan Vraný

Uvidíme, jestli se také druhého závodu zúčastní další z legend českého motorsportu. Na trati prvního závodu z Janova na Křižatky (videoreportáž a galerii si můžete připomenout ZDE) jsme viděli nestora české rallyové scény Václava Arazima, několikanásobného mistra České republiky, jehož jméno je neodmyslitelně spjato se značkou Mitsubishi, v Janově předvedl svůj um a nasazení ve voze nejlepším na světě ve své kategorii, značky Škoda Fabia S2000.

Na trati uvidíme nadupaná auta, vybavená bezpečnostním rámem, která projedou třinácti zatáčkami průměrnou rychlostí přes 110km/h, nejvyšší dosahovaná rychlost bude okolo 180 km/h.
I tentokrát si budete moci závodníky i vozy takzvaně z blízka prohlédnout, prohodit s jezdci pár slov, případně se s nimi vyfotit a možná neodejdete s prázdnou...

Je připraveno drift show, kdy se předvede team se 700koňovým speciálem BMW M GT3.
Buďte však maximálně opatrní, zbytečně neriskujte, nevstupujte na nebezpečná a zakázaná místa a v žádném případě nepřebíhejte trať! Dodržujte přesných pokynů traťových komisařů a pořadatelů.

Všechny obyvatele z okolí tratě upozorňujeme na možnost dopravních omezení a zároveň se předem za tyto nepříjemnosti omlouváme. Přijďte podpořit znovuobnovenou tradici kvalitních závodů, které znáte již od roku 1999 ...


Poděkování za přípravu a podporu patří především firmám a společnostem: RTT, a.s., Nadoko a.s., William art s.r.o., Delfy stavebniny, Bestcars4you, Bestwash4you, AP motorsport Litvínov, Butzbach, Autoexpres Litvínov.


Kalendář dalších závodů Triola Cupu:

25. 4. 2015
Chomutov - Blatno

9. 5. 2015
Hradiště

30. 5. 2015
Mikulov

13. 6. 2015
Bečov nad Teplou

27. 6. 2015
Horní Jiřetín

11. - 12. 7. 2015
Boleboř - Svahová

1. - 2. 8. 2015
Horní Jiřetín

22. 8. 2015
Chomutov - Blatno

5. 9. 2015
Hradiště

19. 9. 2015
Boleboř - Svahová

3. 10. 2015
Bělá pod Bezdězem

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru