Klíny - Zimní sezónou život ve Sport areálu Klíny nekončí. I v létě tento sportovní areál nabízí spoustu zážitků a pohybových aktivit pro dospělé i pro děti. V době letních prázdnin zde pořádají pro děti věku od pěti do patnácti let letní dětské tábory, a to jak příměstské, tak i pobytové.

Na táboře si můžete vyzkoušet horolezeckou stěnu. Foto: www.kliny.cz

„Naše tábory jsou velmi oblíbené, o tom svědčí počet přihlášek, které nám již dorazily. Děti se u nás opravdu vyřádí a rozhodně se tu ani minutu nenudí, můžou si zde třeba poprvé v životě vyzkoušet lezení na umělé stěně nebo sjezd na terénních koloběžkách, spoustu zábavy zažijí také na našich opičích dráhách nebo v lanovém parku, které se nachází přímo v našem areálu. A čekají je další aktivity v pěkné přírodě a na čerstvém vzduchu a pokud zaprší, využijeme s dětmi naší sportovní halu,“ uvedla Alena Dalecká, manažerka sportovní a zážitkové agentury ZIMLET Klíny.

Turnus pobytového tábora je zatím vyhlášen jeden, v případě zájmu bude další turnus přidán. Začíná se v neděli 5. července v 17 hodin individuálním příjezdem do Sport areálu Klíny a končí v sobotu 11. července ve stejném čase převzetím dítěte. Děti budou ubytovány šest nocí v Chatě Emeran II, stravování a pitný režim je zajištěn v restauraci Emeran. Tento pobytový tábor vás přijde na 5900 korun na jedno dítě a zahrnuje ubytování na 6 nocí v Chatě Emeran II, stravování - snídaně, svačiny, obědy, večeře, pitný režim, organizaci programu a vstupné - lanový park, koloběžky, lanovka, sportovní hala, lezecká stěna, zvířecí farma a další aktivity, DPH, instruktory, zdravotníka, zapůjčení vybavení potřebné k aktivitám, ceny do soutěží, pojištění proti odpovědnosti za škodu.

U varianty příměstského tábora se začíná každý den odjezdem z Mostu v 7.30 hodin, z Litvínova v 7.55 hodin a odpoledne budou děti zase přivezeny, do Mostu v 17.30 hodin, do Litvínova v 17.15 hodin. Turnusy jsou celkem čtyři a začínají 6. července a končí 8. srpna a jsou vždy šestidenní. Cena za příměstský tábor je 3300 korun na jedno dítě a zahrnuje každodenní dopravu z Mostu nebo Litvínova, stravování - snídaně, svačiny, obědy, pitný režim, organizaci programu a vstupné - lanový park, koloběžky, lanovka, sportovní hala, lezecká stěna, zvířecí farma aj., DPH, instruktory, zdravotníka, zapůjčení vybavení potřebné k aktivitám, jednu noc přenocování s programem, ceny do soutěží, pojištění proti odpovědnosti za škodu.

A na jaké indoor a outdoor aktivity se vaše děti můžou na táboře ve Sport areálu Klíny těšit? Jak již uvedla manažerka - na lanový park, opičí dráhy, lezení na umělé stěně, sjezdy na terénních koloběžkách, dále na jízdu na čtyřsedačkové lanovce, sportovní hry a soutěže, táboráky a tematické hry, 1x nocování ve sportovní hale nebo pod širákem, návštěvu zvířecí farmy, jízdu na koni, koupání a výlety do přírody, každodenní večerní programy, diskotéku, stezku odvahy, karneval, a jiné zajímavé hry, výběr z oblíbených jídel, na partu bezva instruktorů, kterým na dětech záleží a hlavně na nové kamarády!

Děti můžete přihlásit přímo na těchto webových stránkách, pro více informací volejte na tel. číslo +420 602 223 428 nebo pište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru