Klášterec nad Ohří - Oblíbenost farmářských trhů stále neklesá. Lidé z Klášterce nad Ohří za nimi už nebudou muset cestovat. Ty první se v Klášterci uskuteční 22. dubna od 9 do 16 hodin v areálu zámeckého parku - okolo hlavní kašny a před sala terrenou.

Farmářské trhy v Chomutově. Foto: Zdeněk Moravec

Momentálně v Ústeckém kraji běží již pátá sezóna Severočeských farmářských trhů. Už v únoru odstartovala v Ústí nad Labem, v Teplicích a v Chomutově. Na začátku března se připojila také města Kadaň a Litvínov. V průběhu jara se Severočeské farmářské trhy uskuteční i v dalších městech – Jirkově, Štětí a konečně také v Klášterci nad Ohří!

Pokud tedy budete chtít nakoupit výrobky potravinářských produktů, vycházející z tradice pěstování plodin, chovu dobytka a domácích zvířat ze severočeského regionu a regionů k němu přilehlých, nebudete muset za nimi cestovat po celém kraji.

Čerstvá zelenina a ovoce, vejce, zabijačkové pochoutky od různých řeznických mistrů, ale také květiny, sazenice a mnoho dalších druhů surovin bude k dostání přímo na místě. To vše bude doplněno místními folklorními a řemeslnými tradicemi, tak jak jsou nakupující již zvyklí z návštěv mnohých jiných farmářských trhů. 

Další trhy v Klášterci budou následovat 24. června, 23. září a 4. listopadu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru