Kláštercem opět proletí světelná kometa, letos ji doprovodí andělé
KLÁŠTERECKÁ KOMETA. FOTO: ROMAN NOVOTNÝ
Co se chystá

Klášterec nad Ohří – Kláštercem opět po roce „proletí“ lidská světelná kometa. Letos tato tradiční tříkrálová akce dostala podtitul andělská, kometu budou totiž doprovázet andělé. Světelný průvod projde městem v sobotu 6. ledna večer.

Na Tři krále se městem opět vydá na svou pouť speciální světelná kometa vyrobená pro tyto účely firmou MK Mont Illuminations, které tradičně dotvoří její chvost lidé se světýlky. Tentokrát to bude ale navíc kometa andělská. „Chceme na chvíli zapomenout na všechny rozbroje, které mezi lidmi vládnou, a nechat zazářit, co je v nás dobré. Oblečte své děti a klidně i sami sebe jako anděly, kteří naši jedinečnou kometu doprovodí,“ vyzývají organizátoři všechny účastníky.

Světelný průvod vyjde od střediska Centrum v 18.00 hodin. Můžete se k němu přidat kdekoliv na cestě. Dojde až ke kostelu Nejsvětější Trojice, v němž bude připraven tradiční tříkrálový program.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru