Tříkrálové setkání v Kadani: Přijďte na starostenský svařák a divadlo
Ilustrační foto
Co se chystá

Kadaň - Udělejte zase po roce dobrý skutek. Příležitost budete mít v pátek 5. ledna v rámci největší dobrovolnické akce v Čechách – Tříkrálové sbírky. V Kadani si při této příležitosti můžete vychutnat i svařáček, podívat se na divadelní představení nebo zajít na koncert.

V průběhu celého odpoledne budou po náměstí i v přilehlých ulicích chodit skupinky Tří králů, aby vybrali co nejvíce peněž na pomoc nemocným, handicapovaným, seniorům, matkám s dětmi v tísni a dalším sociálně potřebným skupinám lidí, a to zejména v regionech, kde sbírka probíhá.

Stejně jako loni si i letos budete moci na Mírovém náměstí vychutnat starostenský svařák, v 16:30 hodin se pak stanete svědky klanění Tří králů v podání divadla Navenek. V kostele Povýšení sv. Kříže bude od 15:30 probíhat koncert učitelů ZUŠ Klementa Slavického. Program zakončí tříkrálová mše svatá v kostele Povýšení sv. Kříže (na náměstí), při které bude požehnána tříkrálová voda, kadidlo a křída.

Program Tříkrálové setkání v Kadani

Náměstí míru:
15:00 – 17:00 Pohoštění, svařák od pana starosty, čaj, koláčky...
15:00             Setkání na Mírovém náměstí
16:30             Klanění Tří králů (hraje divadlo Navenek)

Kostel Povýšení sv. Kříže
15:30 – 16:30 Koncert v kostele Povýšení sv. Kříže – účinkují učitelé ZUŠ Kadaň a hosté
17:15             Tříkrálová Mše svatá v kostele Povýšení sv. Kříže, při které bude požehnána tříkrálová voda, křída, kadidlo

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru