Startuje osmý ročník Rodinného zápolení. Přijďte si zabruslit s Piráty
Maskoti soutěže koza Róza a kozlík Rozmarýnek
Co se chystá

Chomutov – V Chomutově v sobotu 6. ledna startuje už 8. ročník unikátní celoměstské soutěže pro rodiny s dětmi s názvem Rodinné zápolení. Pro všechny účastníky je opět připravena řada zábavných akcí, které se budou konat v průběhu celého roku. Samozřejmě nebudou chybět ani maskoti soutěže koza Róza a kozlík Rozmarýnek. 

První akcí, kterou Rodinné zápolení začíná, jsou sobotní Lední hrátky. Rodiny mohou absolvovat na zimním stadionu trénink s chomutovskými hokejisty, nebruslící účastníci si užijí koulovačku a stavění sněhuláků.

Během celého roku bude pro rodiny s dětmi připraveno dalších 11 zábavných akcí. Po celou dobu trvání soutěže sbírají rodiny známky a na konci se pak mohou zúčastnit losování o skvělé ceny. Loni vyhrála rodina Tomáškových, která získala poukaz na dovolenou za 40 tisíc korun. Město Chomutov Rodinné zápolení pořádá už od roku 2011.

LEDNÍ HRÁTKY

sobota 6. ledna
SD ARÉNA v Chomutově
14.00–17.00 hodin
Vstupné pro účastníky Rodinného zápolení zdarma

Časový harmonogram
13.30–16.00 registrace
14.00–14.30 rozbruslení
14.30–16.30 hokejový trénink s Piráty Chomutov
14.00–17.00 stavění sněhuláků a koulování pro nebruslící účastníky
16.30 losování výherce zájezdu do Legolandu

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru