Posedmé a naposledy. Zeman už jako prezident do Ústeckého kraje oficiálně nepřijede
Přivítat se s prezidentem přišly do Lukavce i místní děti. Hlavě státu přinesly obrázek. Foto: Ústecký kraj
Chomutov

Ústecký kraj - Devět let ve funkci hlavy státu a sedmkrát v Ústeckém kraji. Taková je bilance návštěv prezidenta ČR Miloše Zemana v Ústeckém kraji. Tu poslední absolvoval ve dnech 17. a 18. října a kromě Ústí nad Labem navštívil také statutární město Děčín či Vesnici roku Ústeckého kraje Lukavec na Litoměřicku.

První den své návštěvy se Zeman setkal s hejtmanem Janem Schillerem a náměstkyní Lubomírou Mejstříkovou, poté absolvoval setkání s členy Zastupitelstva Ústeckého kraje. Následně se vydal na setkání s děčínským primátorem Jiřím Andělem. Den zakončil besedou s lidmi na děčínském nábřeží.

edeniky 4766

Sklad společnosti posloužil jako místo pro besedování se zaměstnanci. Foto: Ústecký kraj

Druhý den stihl navštívit děčínskou firmu Chemotex zabývající se chemickou výrobou. V této společnosti hlava státu pohovořila nejen s vedením, ale také se zaměstnanci. Z Děčína vyrazil prezident do Lukavce, kde se setkal se starostou Tomášem Šenfeldrem a místními občany.

Prezident zakončil svou dvoudenní návštěvu po Ústeckém kraji tiskovou konferencí s novináři. Podle jeho slov se jednalo o poslední setkání s novináři v nejvyšší ústavní funkci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru