VIDEO: Policejní honička! Chomutovan skončil po šílené jízdě nočním Kláštercem na zemi v poutech
Reprofoto video, zdroj: Policie ČR
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Podezřelého chování řidiče vozidla BMW si všimla hlídka policistů v nočních hodinách v Klášterci nad Ohří. Řidič parkoval s vozidlem uprostřed komunikace první třídy a když se hlídka policistů přiblížila, začal ujíždět. Na výzvy k zastavení předepsaným způsobem řidič nereagoval.

Po předjetí policejním vozem s výzvou k zastavení vozidlo otočil a jal se ujíždět zpět. Při jízdě opakovaně přejížděl do protisměru a ohrožoval protijedoucí vozidla. "Ujíždějící vozidlo se podařilo policistům zastavit až po zahrazení komunikace služebním vozem. Na dotaz proč ujížděl, hlídce sdělil, že nemá „řidičák“ a že pil alkohol," uvádí mluvčí policistů Pavla Kofrová.

https://www.youtube.com/watch?v=wGqxggJYodA

To potvrdila i dechová zkouška na alkohol, kdy výsledky zkoušky opakovaně přesáhly hodnotu 2 promile a bylo také zjištěno, že není držitelem platného řidičského oprávnění pro danou skupinu. "Jízdou pod vlivem alkoholu vykonával činnost ve stavu vylučujícím způsobilost, při které mohlo dojít k ohrožení života, zdraví lidí nebo mohl způsobit značnou škodu na majetku," dodává Kofrová.

Dvaatřicetiletý muž z Chomutova byl zadržen a následně mu bylo sděleno podezření pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě soudem uznané viny mu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru