Policisté prověřují úmrtí v nedaleké věznici. Muž se pokusil oběsit, v nemocnici zemřel
Ilustrační foto
Chomutov

Nové Sedlo - Policisté na severu Čech prověřují úmrtí ve věznici. V zařízení v Novém Sedle na Žatecku se pokusil oběsit muž, který později zemřel. Cizí zavinění nebylo zjištěno. 

"Prověřujeme sebevraždu muže (ročník 1979), ke které došlo ve věznici Nové Sedlo. Muž, který zanechal dopis na rozloučenou, se v pondělí pokusil oběsit v cele, kde ho našli příslušníci vězeňské služby," popisuje mluvčí policistů Daniel Vítek.

Muž byl převezen do nemocnice, kde v úterý zemřel. "K objasnění příčiny úmrtí byla nařízena soudní pitva. Cizí zavinění nebylo zjištěno, případ prověřují lounští kriminalisté," dodal tiskový mluvčí. 

Od roku 2017 je Věznice Nové Sedlo profilována jako věznice s ostrahou a specializovaným oddělením pro výkon trestu odsouzených s poruchou osobnosti a chování způsobenou užíváním návykových látek. Objekt Nové Sedlo je členěn na oddělení s ostrahou s nízkým, středním a vysokým stupněm zabezpečení pro odsouzené muže. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru