PROGRAM: Vánoční svátky se blíží a s nimi také zahájení vánočních trhů a slavnostní rozsvícení stromku v Chomutově
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – První adventní neděle 28. listopadu oficiálně zahájí vánoční trhy, které se budou letos konat po celý advent. Každý den od 9:00 do 18:00 hodin budou v provozu veškeré stánky na náměstí 1. máje.

Stánky ale nebudou to jediné, na co se můžeme těšit. Na náměstí bude také již tradiční ohrádka se zvířaty, zvonek pro štěstí nebo například lokálka Amálka, která vás sveze po centru města. Doprovodný program jako například představení žáků základních škol či různá hudební vystoupení bude mít své místo ve velkém party stanu.

Rozsvícení stromku a také celé výzdoby města proběhne od 17:00 hodin. Součástí programu bude koncert zpěvačky Olgy Lounové a skvělého pěveckého sboru Comodo. Celý tento den bude završen každoročním ohňostrojem.

!V Chomutově dnes zasedne krizový štáb a je tak možné, že dojde ke zrušení některé z následujících akcí nebo ke změnám v programu!

Program Chomutovských Vánoc

2311program3

2311program

2311program2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru