FOTO: Kriminalisté hledají majitele těchto jízdních kol, zřejmě byla ukradena
Foto: Policie ČR
Chomutov

Ústecký kraj, Litoměřicko - V období od začátku července do poloviny letošního září došlo převážně na území Litoměřic, Lovosic a v okolí těchto měst k sérii vloupání do domů a jiných objektů, při kterých se pachatelé zaměřili kromě jiných věcí také na jízdní kola a elektro koloběžky.

V září se na základě získaných důkazů podařilo postupně zadržet tři podezřelé muže ve věku 44, 47 a 56 let. V rámci vyšetřování této majetkové trestné činnosti policisté mimo jiné vypátrali i pánské jízdní kolo zn. GENESIS Impact 3.8 černé barvy se zeleno - modrými doplňky a pánské jízdní kolo zn. PELLS Ridelight bílé barvy, ale zatím se nepodařilo ustanovit jejich majitele.

2710kolakz2

Foto: Policie ČR

Všichni tři podezřelí mají bohatou trestní minulost a pohybovali se nejen v okrese Litoměřice, ale i po značné části Ústeckého kraje. Je tedy pravděpodobné, že zajištěná jízdní kola mohou pocházet z trestné činnosti a mohla být ukradena i mimo území Litoměřicka. V žádném z případů, které policisté prověřují, ale tato kola zatím nefigurují jako odcizená.

"Proto žádáme občany, kteří postrádají své kolo, případně si ho poznali na fotografiích, nebo mají k právoplatným majitelům kol nějaké poznatky, aby se přihlásili na kriminální policii v Litoměřicích, Eliášova 7 (por. Petr Nosek, tel.: 974 436 355, mob. 702141438, nebo por. Luboš Merenus, tel.: 974 436 461, mob. 606100965)," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru