FOTO: Ukončení sezóny vyšlo na výbornou! Cyklisté našlapali padesát kilometrů po Krušných horách
Foto zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Epidemie letos neumožnila zahájit v Jirkově cyklistickou sezónu, ale její ukončení se zorganizovat podařilo a vyšlo na výbornou. Na ukončení sezóny se na jirkovském náměstí sjelo 21 bikerů!

Ti všichni byli připraveni si užít poslední vyjížďku v Krušných horách za krásného počasí. Opět se vyrazilo směr Bezručovo údolí, vodní dílo Kamenička až na chatu Bernava. Tam bylo pro účastníky jako vždy připraveno chutné občerstvení. Následně se pokračovalo dále k hotelu Svahová, kde se cyklisté mohli vyhřívat na sluníčku a nasávat poslední sluneční energii na zpáteční cestu.

Dva účastníci nejspíš „nasáli energie až moc,“ takže v jednom ze sjezdů nastaly dva karamboly. Naštěstí to nebylo až tak vážné.

Všem se ukončení cyklistické sezóny líbilo, poděkovali organizátorovi za parádní vyjížďku a pohodové lidi okolo této již tradiční akce. Ten den našlapal každý z účastníků 50 kilometrů.

foto

0510cyklisti2

0510cyklisti3

0510cyklisti4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru