Chomutovan nezvládl za bílého dne jízdu po sídlišti. Přejel keře a narazil do větrací šachty!
Ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Usednout za volant pod vlivem alkoholu se nevyplatilo 53letému řidiči z Chomutova.

Ve druhé polovině září projížděl v odpoledních hodinách sídlištěm Kamenná, když kvůli opilosti nezvládl řízení a najel na vyvýšené betonové obrubníky, následně přejel přes okrasné keře a s vozidlem spadl na komunikaci u budovy Sociálního centra Kamínek. Tam jeho jízda skončila nárazem přední části vozidla do betonové větrací šachty. Nehoda se obešla bez zranění, na vozidle však podle předběžného odhadu vznikla škoda přesahující 40 tisíc korun, na dalších několik tisíc byla odhadnuta škoda na větrací šachtě.

Dechové zkoušky provedené s řidičem vozidla ukázaly hodnoty přesahující dvě promile alkoholu. Lustrací v evidenci řidičů bylo navíc zjištěno, že dotyčný nevlastní řidičské oprávnění.

"Muž je v důsledku svého jednání podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. U soudu mu v případě uznání viny hrozí odnětí svobody na šest měsíců až tři léta, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru