Na chodbě ležely klíče od bytu. Našli je nepoctivci a nakradli si za desítky tisíc
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Most, Chomutov - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže a porušování domovní svobody ve spolupachatelství 20letého muže z Chomutovska a 21letou ženu z Prahy. Ti měli krást v cizím bytě v Mostě.

Údajně se znají jen od vidění a náhodou se potkali na ulici. Prý jim byla zima a tak u jednoho panelového domu vyzkoušeli domovní vstupní dveře. Jedny nebyly uzamčené. Vstoupili do domu a procházeli patra. V jednom poschodí našli svazek klíčů.

"Vyzkoušeli je hned u bytu, a protože pasovaly, vstoupili dovnitř cizí domácnosti. Z bytu měli odcizit parfémy, dámské kabelky, tablet a další věci včetně hotovosti. Poškozenému majiteli zanechali hmotnou škodu ve výši téměř 30 tisíc korun," popisuje mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Na druhý den se obviněná vydala s kamarádkou do bytu podívat znovu, ale již neuspěla. Z chodby měly ženy odnést jen mycí prostředky bez hodnoty.

Muž je stíhán na svobodě, obviněná je ve výkonu trestu. Soud může obviněné dvojici uložit až tříletý trest odnětí svobody. Oba byli již pro majetkové delikty odsouzeni.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru