Víkend byl v kraji plný vážných i tragických nehod. Dva lidé při nich zemřeli
Sobotní nehoda na silnici I/27 pod Krušnými horami. Foto: čtenář
Chomutov

Ústecký kraj - Ke dvěma tragickým nehodám došlo během uplynulého víkendu na silnicích v Ústeckém kraji. Zemřeli při nich dva lidé.

V neděli před osmnáctou hodinou došlo k neštěstí na silnici I/15 mezi obcemi Korozluky - Sedlec a odbočkou na Patokryje. Řidič motocyklu z dosud nezjištěné příčiny havaroval a následkem nehody utrpěl závažná zranění, kterým na místě podlehl. Komunikace v místě dopravní nehody byla po dobu vyšetřování uzavřena, policisté odkláněli dopravu po objízdných trasách. Bližší okolnosti nehody a příčina jsou předmětem dalšího vyšetřování.

Před měsícem na stejné silnici o několik set metrů dále zahynul motorkář po střetu s osobním automobilem.

K jiné tragické havárii došlo v sobotu na silnici u prunéřovské elektrárny na Chomutovsku. Zahynul řidič osobního automobilu po střetu s nákladním vozem.

Vážná nehoda auta a motorky se stala v sobotu mezi Hrobem a Dubím. Dva lidé se při ní těžce zranili.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru