Policisté dopadli muže podezřelého z krádeží. Praštil prodavačku, která ho zkusila zadržet
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutovsko - Policisté dopadli podezřelého, který měl v červenci v chomutovské prodejně parfumerie odcizit parfém. Prodavačku, která se ho pokusila zadržet, měl dokonce praštit přes ruku a z místa utéct.

O pár dní později měl dotyčný společně se svým známým odcizit v chomutovském supermarketu osm láhví whisky, které si vložili do nákupního košíku a z prodejny pak odešli, aniž by za ně zaplatili.

"Totožnost 27letého muže podezřelého z obou krádeží, i jeho 37letého kumpána, policisté zjistili a po mladším z nich vyhlásili pátrání. Po jeho vypátrání a zadržení ho obvinili ze spáchání trestného činu krádeže, za který mu vzhledem k jeho nedávnému odsouzení hrozí až tříleté odnětí svobody. To by pro něj nebylo nic nového, brány věznice opustil teprve v lednu tohoto roku," uvedla mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

Jednání staršího z mužů policisté oznámili příslušnému správnímu orgánu k projednání přestupku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru