320 milionů na sportoviště: Díky dotacím vyrostou nové haly, víceúčelová hřiště i atletické dráhy
Ilustrační foto
Chomutov

ČR - Ministerstvo pro místní rozvoj schválilo dotace, díky kterým obce a města budou moci vybudovat sportovní haly a opravit sportoviště využívané sportovními organizacemi a spolky. Celkem tak ministerstvo podpoří 34 projektů za 320 milionů korun.

„Díky těmto dotacím budou moci obce zkvalitnit sportovní infrastrukturu, vybudovat a opravit sportoviště pro sportovce a podpořit tak aktivní život nejen členů sportovních organizací a spolků. Většina obcí nemá dostatek peněz na takto nákladné projekty, proto jsme přišli s tímto dotačním titulem,“ uvedla ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová.

Díky dotačnímu titulu Podpora budování a obnovy míst aktivního odpočinku tak budou v obcích a městech České republiky vybudovány například multifunkční sportovní haly, opravena víceúčelová sportoviště nebo atletické dráhy. Žadatelem mohly být obce od 3 do 10 tisíc obyvatel. Celkem tak Ministerstvo pro místní rozvoj podpoří 34 obcí a měst, jejichž projekty se zaměřují na obnovu a vybudování sportovní infrastruktury primárně pro sportovní organizace a spolky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru