AKTUÁLNĚ: Vězeň utekl ze svého pracoviště na Chomutovsku. Pozor, je nebezpečný!
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - AKTUALIZUJEME: uprchlý vězeň byl včera zadržen. Pátrání je odvoláno.

Policie pátrá po uprchlém vězni, který dnes (čtvrtek 5. srpna) odešel z nestřeženého pracoviště v Přečáplech na Chomutovsku.

Policisté nedoporučují, aby občané hledaného sami zadrželi. Dle policie by se hledaný mohl zdržovat na Chomutovsku, Karlovarsku, Sokolovsku a mohl by se pokusit i překročit hranice do SRN.

Více informací k hledanému naleznete zde (pokud bude odkaz nefunkční, je pátrání odvoláno). Policie se tímto obrací i na veřejnost. "Jakékoliv informace k hledané osobě i odcizenému autu mohou občané zavolat na linku tísňového volání 158," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru