AKTUÁLNĚ: Pozor u Trianglu! Srazilo se tam auto s náklaďákem, zasahují záchranáři
3x foto: e-deniky.cz/Oldřich Hájek
Chomutov

Lounsko - ke střetu osobního auta s nákladním došlo ve středu odpoledne na dálnici D7 u průmyslové zóny Triangle. Na místě jsou v tuto všechny složky záchranářů.

Nehoda se stala poblíž továrny Nexen ve směru z Chomutova na Louny. Osobní auto pravděpodobně nedobrzdilo a zezadu narazilo do náklaďáku. Podle našich informací utrpěl řidič osobního auta lehké zranění a skončil v péči záchranářů.

Obě vozidla jsou odstavena na krajnici, místo nehody je průjezdné levým jízdním pruhem.

1112triangle1

1112triangle2

Tvořte i vy s námi aktuální zpravodajství pro ostatní čtenáře. Máte informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru