Skončily letošní charitativní trhy v Jirkově. Výtěžek poputuje na pomoc třem nemocným dětem
Na pódiu se kromě účinkujících představila i dvojice handicapovaných chlapců, na jejichž pomoc výtěžek poplyne. Zdroj: FB město Jirkov
Chomutov

Jirkov - První dny tohoto týdne patřily v Jirkově dětem a všem, kteří chtěli přispět na dobrou věc. V pondělí a v úterý se na náměstí uskutečnily již tradiční trhy v rámci Jirkovského charitativního adventu.

Prodej výrobků z dílen jirkovských školáků, předškoláčků a seniorů na centrálním náměstí byl v pondělí od samého rána v plném proudu. V pondělí bylosoučástí charitativního adventu krájení a prodej obří vánočky, kterou pro tento účel upekly kuchařky ze ZŠ Krušnohorská. Na pódiu se kromě účinkujících představila i dvojice handicapovaných chlapců, na jejichž pomoc výtěžek poplyne.

1112jirkov4

1112jirkov

Součástí charitativního adventu krájení a prodej obří vánočky, kterou pro tento účel upekly kuchařky ze ZŠ Krušnohorská. Zdroj: FB město Jirkov

Charitativní advent na náměstí pokračoval i druhým dnem. Jeho vrcholem byl prodej perníčků, které upekli a vyzdobili rodiče a děti ze ZŠ Budovatelů. Ty také utvořily betlémský průvod a perníčky prodávaly přihlížejícím lidem. Jak zopakovala na pódiu starostka Darina Kováčová, výtěžek této dvoudenní akce poputuje na pomoc třem nemocným jirkovským dětem - dvěma chlapcům a jedné dívence.

1112jirkov2

Jirkovské charitativní trhy. Zdroj: FB město Jirkov

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru