Městská policie v Jirkově obnovila svůj vozový park. Obě vozidla budou sloužit jako zásahová
Foto zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Městská policie v Jirkově získala dvě nová vozidla Citroën Berlingo a Citroën Jumpy. Tato auta nahradí tři dosavadní vozy - Škodu Octavia z roku 2008, Dacii Logan z roku 2014 a Ford Tranzit z roku 2006. Obě nová vozidla budou sloužit jako zásahová.

Strážníci v nich budou mít veškeré vybavení potřebné k plnění úkolů. Například neprůstřelné vesty při zákrocích proti nebezpečným pachatelům, reflexní vesty pro řízení dopravy při nehodách, tyč a síť pro odchyt psů, nádoby na nebezpečný odpad sloužící k ukládání nalezených injekčních stříkaček, hasicí přístroj pro rychlé hašení malých požárů, startovací kabely pro pomoc motoristům v nouzi a podobně.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru