U popelnic vznikla černá skládka z nábytku. Jeden z jejích zakladatelů nesouhlasil s pokutou
I tohle dokáží udělat lidé. Ilustrační foto, zdroj: městská policie
Chomutov

Kadaň - Během kontroly v Chomutovské ulici objevila hlídka kadaňské městské policie černou skládku u kontejnerů na komunální odpad. Nacházely se zde odhozené kusy nábytku, plovoucí podlaha, pohovka, pračka, krabice a další vybavení bytu.

Strážníci zahájili pátrání po tom, kdo tuto černou skládku založil. Během šetření jim pomohl záznam z kamery, kterou do domu instalovalo společenství vlastníků. Díky místní znalosti se jim podařilo identifikovat tři osoby, které věci ke kontejnerovému stání ukládaly. Byla jim uložena bloková pokuta. Jeden z trojice s ní nesouhlasil a jeho případ dořeší přestupková komise.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru