VIDEOREPORTÁŽ: Jak umí spolupracovat a jak znají chemii? To je Krajská odysea
Krajská odyssea, soutěž v oboru chemie. Foto: e-deniky.cz
Chomutov

Ústecký kraj - V rámci projektu Implementace krajského akčního plánu vzdělávání Ústeckého kraje se postupně konají Krajské odysey, soutěže pro žáky základních a studenty středních škol. První byla z oboru chemie, konala se prvního října a zúčastnily se jí školy ze všech okresů Ústeckého kraje.

Smyslem soutěží je nejen prokázat znalosti a dovednosti, ale také umění spolupracovat. To i atmosféru soutěže ocenili žáci a studenti, kteří se do krajského kola probojovali.

Soutěžící své projekty zpracovali v týmech. Zadání dostali už v červnu při návštěvě Podkrušnohorského technického muzea. Vysokou úroveň zpracování zadání vyzdvihli i organizátoři soutěže.

Krajská odysea je další aktivitou, kterou chce Ústecký kraj zvýšit úroveň vzdělávání a spolupráce mezi školami. Chemií Krajská odysea pouze začala. Soutěže se budou konat i v ostatních oborech.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=vcTDCmv7ZP4&

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru