Opilec za volantem naboural v nákupní zóně v Otvicích čtyři auta! Trefoval je jako kuželky
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Čtyři zaparkovaná vozidla poškodil o víkendu v nákupní zóně v Otvicích opilý motorista. Kvůli alkoholu nezvládl jízdu na místním parkovišti a během chvíle se mu podařilo nabourat hned do několik aut. Přivolaní policisté mu naměřili 1,65 promile.

Událost se stala v sobotu odpoledne na parkovišti u Kauflandu. Policisté po příjezdu na místo zjistili, že nabouraná vozidla má na svědomí opilý Chomutovan, který nezvládl řízení. “Nejprve měl s autem vjet do protisměru, kde měl nabourat dvě zaparkovaná vozidla. Podle všeho se mu podařilo dále ještě nabourat vůz jedoucí v protisměru a odrazem trefit další zaparkované auto,” popsala policejní mluvčí Alena Bartošová.

Řidiče policisté zajistili, při provedené zkoušce na alkohol nadýchal 1,57 a 1,65 promile. “Řidič požití alkoholu přiznal. Policistům řekl, že před jízdou pil vodku,” doplnila Bartošová.

Muži byl zadržen řidičský průkaz. Škoda na vozidlech je předběžně odhadnuta na 80 tisíc korun. Chomutovan je nyní podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Případem se nadále zabývají chomutovští dopravní policisté.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru