OBRAZEM: Medvědi jsou vzhůru! Pomohla je vzbudit herečka Nela Boudová a speciální dorty
Herečka Nela Boudová se speciálním dortem ve výběhu medvědů. Foto: 5x zoopark
Chomutov

Chomutov – V zooparku v sobotu probouzeli medvědy ze zimního spánku. Letos bohužel této oblíbené jarní akci nepřálo počasí. Medvědy ale déšť neodradil, z brlohů vylezli a pochutnali si i na speciálních dortech.

Nero, Michal, Míša, Nora - čtveřici medvědů z chomutovského zooparku čekal o víkendu každoroční rituál v podobně sladkého jarní probuzení ze zimního spánku. A opět ho doprovázel i zábavný program určený hlavně pro děti. Básničkou medvědy za vydatné pomoci dětí vylákala na dorty herečka Nela Boudová. A co že na těchto speciálních dobrůtkách vlastně bylo? Na medvědím dortu nesmí chybět ovoce, oříšky, řapíkatý celer, křepelčí vajíčka a samozřejmě spousta medu. Míša s Norou byly u dortů první, Michal si dal sice poněkud na čas, za to se pak dortům věnoval opravdu důkladně.

1803medvedidort

Navzdory sychravému počasí byla účast návštěvníků na první jarní akci zooparku poměrně hojná, a tak se u stanovišť s dětskými soutěžemi tvořily chvílemi dokonce i fronty. Malí návštěvníci si prověřili své vědomosti, smysly i šikovnost. Na tři vylosované pak čekala odměna v podobě plyšových medvídků. Dárek pro všímavé dítko – knížku Eliška a Korálníčci – přivezla i Nela Boudová.

1803medvedi

1803medvedi3

 1803medvedi4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru