Muž dál řídil i přes tři zákazy. Teď mu hrozí tři roky natvrdo
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko – Ani tři uložené zákazy řízení nezabránily 41letému muži sednout si na místo řidiče. Policisté ho chytili o víkendu v Jirkově. Teď mu hrozí vězení.

Policisté chomutovské hlídkové služby lapili 41letého motoristu během sobotních odpoledních kontrol. Podle rozhodnutí úřadů by muž neměl usednout za volant až do února roku 2021. Řídit mu už zakázal magistrát i soud.

Policisté 41letému muži sdělili podezření ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. “Za nerespektování rozhodnutí chomutovského soudu a magistrátu mu nyní hrozí trest odnětí svobody až na tři léta,” uvedla policejní mluvčí Alena Bartošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru