Co se letos chystá v obchodní zóně Otvice? Budou se rekonstruovat silnice i upravovat křižovatka
Foto: e-chomutovsko
Chomutov

Otvice – V obchodní zóně Otvice se letos předpokládá čilý stavební ruch. Obec Otvice informovala o investicích, které se zde plánují v oblasti rekonstrukce silnic, chodníků a veřejného osvětlení.

Po výstavbě okružní křižovatky na samém začátku obchodní zóny je nyní připravena rekonstrukce komunikace od kruhového objezdu směrem k obchodům. Součástí oprav bude i úprava křižovatky u autosalónu Hyundai, oprava celého asfaltového povrchu a výstavba části nového veřejného osvětlení.

Druhá část veřejného osvětlení bude podle informací obce rekonstruována v rámci výstavby nového obchodu. Zároveň budou opraveny chodníky v části od železniční stanice Jirkov směrem k okružní křižovatce.

Z neveřejných staveb by pak měly probíhat práce na nových obchodních prostorech okolo centrálního parkoviště u Kauflandu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru