Spartanská odysea: Sportovci z měst si mezi sebou předávají štít, pomáhají tím dětem
Štít Spartanské Odysey dorazil tento týden i do Chomutova. Podpořit předání byl i náměstek primátora David Dinda. Zdroj: facebook/město Chomutov
Chomutov

Chomutov - Spartanská odysea je charitativní pouť napříč celou republikou, do které se zapojí všechny české tréninkové skupiny, které se celoročně připravují na extrémní překážkový závod Spartan Race. Zapojili se do ní i sportovci z Chomutova.

V průběhu roku si skupiny postupně předávají štít, který je symbolem jejich síly, nezlomnosti a odhodlání. Cílem projektu je vybrat co největší množství finančních prostředků pro handicapované děti, které jsou součástí Spartan Special.

Štít tento týden doputoval také do Chomutova ke Spartan Training Group Chomutov. Zdejší sportovci ho tady budou opatrovat až do soboty. Potom bude pokračovat ve své cestě napříč městy. V sobotu 23. února bude štít konkrétně předán do Strupčic.

Celá akce má pravidla, kterými se skupiny musí řídit. Štít musí být mezi městy jen přenášen, nikoliv přepravován v nějakém dopravním prostředku. Musí se pečlivě zapisovat také kilometry, které štít urazil, protože se délka jeho pouti sčítá. Kilometry pak budou přepočteny na peníze. Celá akce vyvrcholí v září na Lipně.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru