OBRAZEM: Nepotřebujete něco? Město bude za pár korun prodávat tento vyřazený majetek
Kusy nábytku, jízdní kola, motorku, staré náčiní, sportovní náčiní, stolní telefony. To vše úřad nabízí k prodeji. Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Dvě únorové středy si město Klášterec nad Ohří vyhradilo pro prodej vyřazeného majetku, který se uskuteční v objektu bývalého Klubíčka v Chomutovské 206. 

Ve dnech 20. a 27. února od 12.00 do 18.00 hodin si můžete přijít prohlédnout, zda byste ještě nějakou z nabízených věcí nevyužili. Majetek se bude prodávat za symbolické ceny. Klášterecká radnice upozorňuje, že se jedná skutečně o nefunkční a opotřebované věci – kusy nábytku, jízdní kola, motorka crosska, staré náčiní, sportovní náčiní, stolní telefony a další věci.

1502veci1

1502veci3

1502veci4

1502veci6

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru