Muž u sebe nechal přespat bezdomovkyni, pak ji nemohl dostat od dveří svého bytu
žena seděla za dveřmi bytu a nechtěla odejít. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Neobvyklou situaci řešila hlídka chomutovské městské policie. Dvakrát po sobě vykázala z domu ženu, která zde neměla co pohledávat. Nakonec se ukázalo, že se jedná o bezdomovkyni, kterou vzal na jednu noc k sobě do bytu jeden zdejší obyvatel a žena ho teď nechce opustit.

Do ulice Růžová byla vyslána hlídka městské policie, aby z domu vykázala ženu, která se nachází před dveřmi bytu jednoho z nájemníků. Dotyčná se podle prvotní informace údajně do muže, který zde žije, zamilovala, a nechtěla od něj odejít.

I když byla žena z domu vykázána, strážníci museli na místo ze stejného důvodu ještě jednou. Tentokrát jim ale muž celou situaci osvětlil trochu více. Uvedl, že ženu nechal jednou u sebe přespat, aby nemusela trávit noc v zimě venku, a ona chce teď u něj přebývat i nadále. Muž ji ovšem ve svém bytě už nechtěl.

Žena byla tedy znovu vykázána, ale jelikož venku mrzlo a ona skutečně neměla kam jít, snažila se jí hlídka zajistit nějakou ubytovnu. Nakonec se místo podařilo najít prostřednictvím strážníků z Jirkova, kde se dotyčná mohla uchýlit do noclehárny.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru