Tahle banka v Jirkově končí. Její klienti budou muset jezdit na pobočku do sousedního města
Zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Banka Moneta Money Bank v Jirkově skončí. Její pobočka na náměstí Dr. E. Beneše se 28. března trvale uzavře. Informovalo o tom město Jirkov.

Vedení banky městu sdělilo, že se rozhodlo v Jirkově ukončit provoz po vyhodnocení efektivity a životaschopnosti této pobočky. „Naše služby nezaměřujeme pouze na pobočkovou síť, ale rozšiřujeme zároveň možnost obsluhy tak, aby byla pro klienty více komfortní. Proto je naším záměrem umístit v Jirkově bankomat, který bude umožňovat i vklad hotovosti,“ uvedl ředitel divize distribuce Aleš Sloupenský.

Nejbližší kamenná pobočka, kde Moneta zákazníky po ukončení činnosti v Jirkově obslouží, je v ulici Palackého 1448 v Chomutově.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru