Nehoda v Chomutově: Auto srazilo chodce na přechodu. Policie hledá svědky
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Chomutovští kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při objasnění dopravní nehody, která se stala 12. prosince ve Školní ulici. Auto tady na přechodu srazilo chodce.

K nehodě došlo na přechodu mezi autobusovým nádražím a budovou katastrálního úřadu okolo 17:35 hodin. Kriminalisté žádají případné svědky o poskytnutí informací, které by dopomohly k objasnění průběhu dopravní nehody.

S informacemi se můžete obrátit buď přímo na pracovníka služby kriminální policie a vyšetřování na telefonním čísle 974 433 496 nebo na adrese Školní 3587, Chomutov. Popřípadě zavolat na linku 158, nebo informace předat na jakékoliv policejní služebně.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru