Foťte a natáčejte ve vánočně vyzdobených městech a získejte odměnu. Radnice pořádají pro své občany adventní soutěže
Vánoční strom v kláštereckém zámeckém parku. Foto: Roman Novotný
Chomutov

Chomutovsko – Natočte vánoční video, pořiďte vánoční fotografii a něco vyhrajte! Města Chomutov a Klášterec se rozhodla advent svým občanům zpříjemnit soutěžemi o ceny. V Klášterci mají lidé co nejlépe zvěčnit vánoční strom v parku, v Chomutově natočit video u čarovně světélkujícího stromu v parčíku u radnice.

Klášterecká radnice vyzývá občany, aby vyfotili vánoční strom v zámeckém parku tak, aby byl na fotografii poznat Klášterec nad Ohří. Snímky mohou posílat na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. až do 7. ledna 2019. Autoři vítězných fotografií získají vouchery do kina Egerie. Město ze snímků vytvoří vánoční pohlednice na příští rok a městské PF.

Vánoční soutěž vyhlásilo pro své občany i město Chomutov. Připravilo adventní překvapení v podobě unikátního blikajícího stromu, který reaguje na zvuky – hlas, zpěv nebo třeba hru na hudební nástroj. Kouzelný strom se nachází v parčíku za radnicí, a kdo si chce zasoutěžit, může využít jeho čarovného světélkování a natočit pod stromem video.

“Komu se podaří zvuky strom přimět k nejkrásnější vizuální podobě a vloží video do komentářů na facebooku města, může získat drobnou odměnu,” nabízí možnost, jak si užít Chomutovské Vánoce, náměstek chomutovského primátora David Dinda. Videa s nejlepší zvukově-světelnou show budou vyhodnocena na Štědrý den.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru