A je hotovo! Přijďte si zabobovat do centra města
V centru Chomutova vyrostla bobová dráha. Zdroj: facebook/Maximal Animal
Chomutov

Chomutov – V Chomutově dnes (18. prosince) začalo vánoční bobování v centru města. Přijít se sklouznout na umělý kopec můžete denně od 10.00 do 18.00 hodin až do 22. prosince. Sněžné kluzáky na jezdění vám tady zadarmo půjčí.

Speciální kovová konstrukce na umělý kopec se na chomutovském náměstí začala stavět v pondělí. Vysoká je pět metrů, vytvořená bobová dráha, která je pokrytá sněhem, má 25 metrů.  

Letos organizátoři vánočního bobování připravili hned několik novinek. Na děti čeká malé překvapení na trati. Další novinkou je lepší osvětlení dráhy, a hlavně zázemí v podobě vyhřívaných stanů s tepelnými lampami, což zřejmě ocení především rodiče.

Na umělém kopci se děti budou moci vyřádit denně od deseti do osmnácti hodin až do 22. prosince. Organizátoři slibují, že sníh tady zůstane po celých pět dnů, i když teploty vystoupají nad nulu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru