Jirkov – Městská kamera zachytila v Jirkově muže, který v noci dělal bordel u popelnic v ulici J. T. Tyla. Dostal pokutu.

1312bordel

Muž u kontejneru v Tylově ulici. Zdroj: Měp Jirkov

Muž se v kontejnerech přehraboval ve 22.40 hodin. Vysypával na zem obsah popelnic na komunální odpad. Na místo vyjela hlídka, která dotyčnému dala pokutu.

Strážníkům se v uplynulých dnech podařilo dohledat také původce nepořádku kolem kontejnerového stání v Nábřežní ulici (na snímku). Tentokrát měli bordel na svědomí podnikatelé, kteří k popelnicím nanosili různý odpad a nechali ho tam svému osudu. Tímto porušili zákon o odpadech a případ si proto přebral k dořešení příslušný odbor městského úřadu.

1312bordel1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru