Jak bude letos vypadat slavnostní rozsvícení vánočního stromu v Klášterci? Přinášíme program
Vizualizace ozdobeného vánoční stromu v parku. Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Klášterecká radnice už zveřejnila program letošního slavnostního rozsvícení vánočního stromku ve městě. Akce je naplánována na první adventní neděli 2. prosince, tentokrát ale nebude na náměstí, ale v areálu zámku a zámeckém parku.

Program začne ve 14.00 hodin, na hlavním jevišti bude připravené vystoupení folkové skupiny Lístek, dále pásmo dětských písniček Culinka pro děti, v 15:30 hodin v renesančním sále vystoupí DS Klas s hrou Betlém, na jevišti pak Zbyněk Drda představí nové vánoční CD a v 17.00 hodin vystoupí hudební divadlo Hnedle vedle. V 18.00 hodin bude následovat proslov starosty, a nakonec tradiční ohňostroj.

V galerii Kryt se opět uskuteční vánoční tvůrčí dílny pro veřejnost pod vedením Ireny Hofhans. Součástí rozsvícení stromu bude stánkový prodej, na nádvoří zámku budou vánoční řemesla a ukázky zvyků, vánoční kvíz, Ježíškova pošta, zvonička štěstí a betlém.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru